Olimpija gost Zvezde na početku nove godine

Nakon veoma uspešne 2017. godine, košarkaši Crvene zvezde novu godinu "otvaraju" duelom protiv ljubljanske Olimpije (19.00), u okviru 14. kola regionalne ABA lige.

Meč crveno-belih sa gostima iz Slovenije igra se u hali "Aleksandar Nikolić" od 19 časova, a uprava kluba sa Malog Kalemegdana je rešila da časti navijače za novu godinu i da ulaz na taj meč bude besplatan.

"Želimo da nastavimo u dobrom ritmu i u sklopu priprema za sve što nas očekuje u januaru, stiže i utakmica sa Olimpijom, ekipom koja se možda nalazi u slabijoj formi nego na početku sezone, ali se u svakom slučaju, radi o timu koji je u prvom delu igrao dosta dobrih utakmica. Bodovi koje želimo na početku Nove godine, zavise od našeg pristupa, i ovaj meč može da bude i dobar uvod u Žalgiris i meč koji igramo 5.januara", rekao je trener Zvezde Dušan Alimpijević u najavi susreta.

Prvi meč dva rivala u Ljubljani pripao je srpskom šampionu - bilo je 73:82.

Dodajmo i podatak da je Zvezda dobila 20 od ukupno 34 meča dva tima u regionalnom takmičenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво