Zvezda protiv Olimpije otvara novu 2018. godinu

Košarkaši Crvene zvezde otvaraju u utorak novu 2018. godinu utakmicom sa Olimpijom u zaostalom meču 14. kola Jadranske lige. Posle 13 kola u regionalnoj ligi Zvezda ima 11 pobeda i dva poraza, a Olimpija pet pobeda i osam poraza.

Ekipa je novogodišnje praznike provela radno, treniralo se i u poslednjem danu stare, ali i u prvom danu Nove Godine.

Već na početku 2018. godine ekipu Crvene zvezde mts očekuju brojne obaveze, i serija izuzeto jakih utakmica.

"Želimo da nastavimo u dobrom ritmu i u sklopu priprema za sve što nas očekuje u januaru, stiže i utakmica sa Olimpijom, ekipom koja se možda nalazi u slabijoj formi nego na početku sezone, ali se u svakom slučaju, radi o timu koji je u prvom delu igrao dosta dobrih utakmica. Bodovi koje želimo na početku Nove godine, zavise od našeg pristupa, i ovaj meč može da bude i dobar uvod u Žalgiris i meč koji igramo 5. januara, kada će nam biti tek pet punih meseci od trenutka kada smo se okupili pred novu sezonu. Pozivam navijače da dođu u dvoranu Aleksandar Nikolić i pruže nam podršku pred velike izazove koji nam slede" rekao je trener crveno-belih Dušan Alimpijević i poželeo srećnu i uspešnu Novu 2018. godinu svima.

Meč između Crvene zvezde i Olimpije igra se u utorak, 2. januara od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво