Nova povreda, Teodosić izvrnuo zglob

Miloš Teodosić odigrao je solidan meč u pobedi LA Klipersa nad Šarlotom (106:98). Međutim, Teo je morao tri minuta pre kraja da napusti teren zbog povrede zgloba desne noge. Još nije poznato koliko će odsustvovati sa terena.

Prilikom jedne akcije Teodosić je pokrivao Batuma kada je ovaj krenuo u prodor, nezgodno je stao izvrnuo zglob i pao je na teren.

Teo je hramljući izašao sa parketa. Prema prvim informacijama iz kluba Miloš nije obnovio staru povredu. On je povredio kost koja spaja petu i prste na stopalu, ali nije došlo do njenog oštećenja.

Nije poznato koliko će Teodosić odsustvovati sa terena zbog ove povrede.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво