Debakl Partizana za kraj Evrokupa

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju u poslednjem kolu grupne faze Evrokupa od ekipe Lokomotive sa 99:64.

Lokomotivu su do pobede predvodili Antipov sa 21, Kolins sa 13 i Kulagin, Kuale i Brojkof sa po 11 poena. Najraspoloženiji u redovima Partizana bili su Marinković sa 15 i Vilijams-Gos i Veličković sa po 11 poena.

Crno-beli su dobro otvorili meč i prvu četvrtinu bili u egalu sa domaćinom, ali nakon toga je Partizan odigrao veoma loše pre svega drugu i treću četvrtinu u kojima je postigao samo 28 poena, dozvolivši Lokomotivi da postigne 61. Ekipa iz Krasnodara je imala u jednom trenutku 46 poena prednosti, ali je Partizan deficit smanjio na 35 u poslednjoj četvrtini, koju su crno-beli dobili rezultatom 18:16.

Partizan je zabeležio deveti poraz u deset odigranih mečeva, dok je Lokomotiva neporažena u isto toliko.  

Ovako je protekao meč:

19.47 – Kraj meča, ubedljiv poraz Partizana na gostovanju u Krasnodaru – 99:64.

19.24 – Nakon tri deonice domaći tim vodi protiv Partizana sa 84:46. Još jedna loša četvrtina Partizana, kako napadački – tako i defanzivno. S druge strane, Lokomotiva nije spuštala nogu sa gasa, pa je ruski tim dolazio i do najveće prednosti na meču koja je iznosila 39 poena.

19.05 – Nastavljen je meč. 

18.45 – Završeno je prvo poluvreme, Lokomotiva vodi sa 54:28. Za razliku od prve, Partizan je odigrao veoma loše drugu deonicu u kojoj je primio čak 32 poena, a postigao samo deset. Domaći tim je iskoristio svaki prazan hod Partizana i stekao veliku prednost. Najefikasniji u redovima Lokomotive nakon 20 minuta igre su Kuale sa 11 i Beb sa devet poena, kod Partizana sedam je postigao Veličković, dok po šest imaju Vilijams-Gos i Gavrilović.

18.25 – Završena je prva četvrtina, nakon koje domaćin vodi sa 22:18. Prva deonica se igrala u nekoliko serija na obe strane, Lokomotiva je imala prednost od devet poena, ali su crno-beli uspeli da smanje zaostatak. Kod Lokomotive šest poena postigao je Dimitrij Kulagin, kod Partizana sedam ima Novica Veličković.

18.00 – Počeo je meč u Krasnodaru.

Crno-beli, nakon devet odigranih mečeva u Grupi C, imaju skor od jedne pobede i osam poraza, dok Lokomotiva u poslednji meč grupne faze ulazi sa maksimalnih devet pobeda.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво