Osmi poraz Partizana, Limož slavio u Beogradu

Košarkaši Partizana poraženi su na svom parketu od ekipe Limoža sa 101:98 u okviru pretposlednjeg kola Grupe C Evrokupa. Naredni meč crno-beli igraju 27. decembra protiv Lokomotive u gostima.

Najefikasniji u redovima Partizana bili su Amerikanci Vilijams-Gos sa 28 i Patrik Miler sa 26 postignuta poena, dok je 18 dodao Šalić.

Goste su do pobede predvodili Hejns sa 22, Butelj sa 21 i Karter sa 17 postignuta poena.

Nakon dobrog starta meča i prvog poluvremena u kojem je Partizan imao kontrolu meča u svojim rukama, crno-beli su posustali pre svega na defanzivnom planu u trećoj deonici kada su dozvolili ekipi Limoža da se rezultatski vrati u meč, izjednači, a potom i povede.

Do kraja meča su se ekipe smenjivale u vođstvu sve do poslednja dva minuta kada je Limož, pretežno šutem za tri poena uspeo da slomi otpor Partizana, koji je imao šansu i da pobedi, ali su odlučujuće šuteve u poslednjim sekundama mašili prvo Miler, a potom Vilijams-Gos.

Partizan je upisao svoj osmi poraz u devet odigranih utakmica i nalazi se na poslednjem mestu na tabeli Grupe C, bez teoretskih šansi za plasman u narednu fazu.

Limož je upisao petu pobedu i nalazi se na trećoj poziciji na tabeli. 

Meč poslednjeg kola Partizan će odigrati 27. decembra u gostima protiv Lokomotive.

Ovako je protekao meč:

21.41 – Kraj meča, Limož odnosi pobedu iz dvorane "Aleksandar Nikolić" 101:98.

21.16 – Nakon tri deonice Partizan - Limož 76:76. Nakon dobrog početka četvrtine, Partizan je dozvolio seriju Limoža koji je "istopio" prednost crno-belih, pa se u poslednju četvrtinu ulazi sa nerešenim rezultatom.

20.58 – Nastavljen je meč u dvorani "Aleksandar Nikolić". 

20.45 – Završeno je prvo poluvreme nakon kojeg Partizan vodi sa 51:42.

Najefikasniji u redovima crno-belih su Miler sa 13 i Vilijams Gos i Šalić sa po deset postignutih poena. Kod gostiju Butelj i Karter imaju po osam poena.

20.18 – Posle prve četvrtine, Partizan ima minimalnu prednost – 20:19.

Dobar početak Partizana, pre svega Šalića, koji je već postigao osam poena. Po tri su u timu crno-belih dodali Miler, Gos, Aranitović i Andrić. Na drugoj strani najefikasniji je Butelj sa šest. 

20.01 – Počeo je meč u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи