Alimpijević: "Da ne zamerimo sebi ništa na kraju"

Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 18.45 igraju meč 13. kola Evrolige protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Trener Dušan Alimpijević za klupski sajt ističe da ekipa ide u Istanbul da odigra jednu dobru utakmicu, za koju smatra da je još jedan korak u sazrevanju i odrastanju ovog tima.

Košarkaši Crvene zvezde nakon nove pobede u ABA ligi, putuju u Istanbul gde ih u utorak očekuje meč 13.kola Evrolige sa Fenerbahčeom aktuelnim prvakom Evrope. Crveno-beli su u seriji pobeda u oba takmičenja, ali ih u Istanbulu očekuje najveći izazov duel sa ekipom koja brani trofej u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

Ekipa Crvene zvezde u Istanbul stiže popodnevnim letom iz Podgorice. Pred ovaj meč trener Dušan Alimpijević kaže:

„ Ekipa Fenerbahčea je odlično reagovala na poraz od Žalgirisa i zabeležila važnu pobedu u nedelju u derbiju turskog šampionata. Izvanredan tim koji predvodi čovek za koga imam izuzetno poštovanje i veliki trener najuspešniji u istoriji Evrolige. Uz Olimpijakos i CSKA naš naredni protivnik je najveći kandidat za osvajanje titule. I pored toga što često ističemo da igramo bez opterećenja u Evroligi, idemo u Istanbul da odigramo dobru utakmicu", rekao je trener Zvezde i dodao:

„Ova utakmica će biti još jedan korak u odrastanju i sazrevanju ovog tima, ovoga puta u najskupljoj košarkaškoj školi u Evroligi, protiv Fenerbahčea.  Izuzetno fizički dominantan tim, uz ogroman individualni kvalitet, i jako im je teško parirati. Mi želimo damo sve od sebe, da na kraju nemamo šta sebi da  zamerimo. Svi su zdravi, uspeli smo da raspodelimo i svima minutažu u važnoj utakmici sa Mornarom, osim Džejmsu Feldinu, najveći problem, kao i svim drugim ekipama je umor od putovanja u ovakvom ritmu", rekao je Alimpijević.

Utakmica Fenerbahče - Crvena zvezda igra se u utorak od 18.45 časova u dvorani „Ulker Sports Event hall".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво