CSKA bolji od Makabija, Štimac odličan u porazu Efesa

Košarkaši CSKA savladali su na svom terenu ekipu Makabija sa 101:86, u meču 12. kola Evrolige i zadržali prvo mesto na tabeli. Dabl-dabl Vladimira Štimca nije bio dovoljan za pobedu Efesa nad Baskonijom (81:82), Panatinaikos je na svom parketu bio bolji od Armanija sa 80:72.

Moskovljani su u meču 12. kola Evrolige na svom terenu savladali ekipu Makabija sa 101:86 i tako ostvarili desetu pobedu u takmičenju, čime su zadržali prvo mesto na tabeli.

"Armejci" su vodili tokom čitavog meča, da bi gosti iz Tel Aviva u samom finišu pokušali da stignu do preokreta, ali bezuspešno.

Nando de Kolo bio je najefikasniji na meču sa 26 postignutih poena, Kori Higins je dodao 17, a Serhio Rodrigez 15. Na drugoj strani istakao se Noris Kol sa 24 postignuta poena.

Vladimir Štimac odigrao je još jedan odličan meč za Efes, koji je na svom terenu poražen od Baskonije sa 82:81.

Sada već bivši reprezentativac Srbije postigao je deset poena, uz čak 17 skokova (osam ofanzivnih) i meč je završio sa indeksom 16.

U domaćem timu najefikasniji je bio Erik Mekalum sa 21 poenom, dok je kod pobednika najbolji bio Tornike Šengelija sa 17, a Džening i Poarije dodali su po 16.

Baskonija je zabeležila šestu pobedu u takmičenju, dok je Efes na začelju sa samo tri trijumfa.

Ekipa Panatinaikosa je zabeležila pobedu na svom parketu nad Armanijem (80:72).

Najraspoloženiji u grčkom timu bili su Rivers sa 20 i Lodžeski sa 14 postignutih poena.

Kod gostiju 13 poena je postigao Micov, a Gudaitis 11. 

"Zeleni" su upisali osmu pobedu u 12 odigranih mečeva pa se nalaze na deobi treće pozicije, dok je Armani na začelju tabele sa devet poraza.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи