Čanak: Maksimum energije za pobedu protiv MZT-a

Novi trener košarkaša Partizana Nenad Čanak, uoči debija protiv MZT-a iz Skoplja u 12. kolu ABA lige, izjavio je da očekuje maksimun energije i podršku sa tribina za pobedu.

"MZT po kvalitetu igrača ne zaslužuje mesto gde se trenutno nalazi na tabeli. Izuzetno poštujem trenera Željka Lukajića koji je imao veliki uticaj na moju igračku karijeru. On je "trener ratnik" koji se neće predavati i sigurno će dodatno motivisati ekipu protiv Partizana. Očekujem da damo maksimum energije u ovom momentu i iskreno se nadam podršci navijača. Nadam se da će prepoznati momenat u kom se ekipa nalazi i da će nam davati vetar u leđa svih 40 minuta, bez obzira na rezultat u datom trenutku, istakao je Čanak za klupski sajt.

Kapiten crno-belih Novica Velilčković poručio je da ekipa mora da uđe u utakmicu maksimalno i da energija ne pada ni u jednom trenutku.

"Svaki igrač koji se u datom momentu nađe na parketu mora da pruži sve od sebe, da se bori i izbori za pobedu koja bi nam mnogo značila", istakao je Veličković.

Utakmica između Partizana i MZT-a igra se u subotu od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво