Читај ми!

Bogdanović solidan u porazu, nezadrživi Lebron

Sakramento kao gost poražen u Minesoti (119:96) uz solidnu igru Bogdana Bogdanovića, Klivlend nadigrao Lejkerse (121:112) uz tripl-dabl Lebrona Džejmsa. Kao gosti su slavili pobedu igrači Detroita u Atlanti (105:91) i Njujork nad Bruklinom (111:104).

Sakramento je kao gost samouvereno ušao u meč i poveo, ali su domaćini ubrzo preokrenuli i potom uvećavali razliku, koja je do kraja meča bila dvocifrena.

Bogdan Bogdanović je u igri proveo 32 minuta i postigao devet poena, šest skokova i tri asistencije, a na drugoj strani, u timu domaćina nije bilo povređenog Nemanje Bjelice.

Minesotu je predvodio raspoloženi Karl Entoni Tauns sa 30 poena i 14 skokova, a odlično su ga pratili Vigins sa 22 i Batler sa 21 poenom.

Među Kingsima najefikasniji je bio Džordž Haris sa 16 poena, a jedan manje je dodao Zak Rendolf.

I Klivlend je slavio pobedu na domaćem terenu i to nad Lejkersima sa 121:112, najviše zahvaljujući raspoloženom Lebronu Džejmsu, koji je sa 25 poena i po 12 skokova i asistencija ostvario četvrti trostruki dvocifren učinak u sezoni.

Najefikasniji po broju pogodaka ipak je bio Kevin Lav, koji je meč završio sa 28 poena i 11 skokova.

U ekipi Lejkersa najbolji je bio Brendon Ingram sa 26 poena, dok je Kajl Kuzma postigao 20.

Detroit i Njujork su slavili na gostovanjima u veoma zanimljivim i dramatičnim mečevima.

Detroit je nadigao Atlantu sa 105:91 posle preokreta u drugoj četvrtini. Potom su stekli ubedljivu prednost koju domaćini nisu uspeli da anuliraju ni odličnom igrom u poslednjem delu meča pa su pretrpeli poraz na svom terenu.

Detroit je predvodio Tobajas Haris sa 19 poena, a Ejveri Bredli ga je pratio sa 18 poena, dok Boban Marjanović nije ulazio u igru.

Ersan Iljasova iz Atlante je sa 23 poena bio najefikasniji na utakmici, ali im je to bila slaba uteha.

Najviše obrta je bilo na meču Bruklina i Njujorka, gde su pobedu odneli gosti sa 111:104.

Netsi su vodili u dva navrata u prvoj četvrtini, da bi nakon toga sve do pred kraj treće deonice dominirali Niksi, koji su stizali dvocifrenu razliku. Međutim, sredinom treće četvrtine, Netsi su stigli od minus 15 do plus dva, ali nisu uspeli da održe vođstvo pa je tim iz Njujorka ponovo preuzeo kontrolu nad utakmicom i stigao do pobede.

Kortni Li je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 27 poena. Enes Kanter je dodao 13 i uz devet skokova bio blizu dabl-dabl učinka.

Spenser Dinvidi je bio najbolji u Bruklinu sa 26 poena, a jedan manje postigao je Rondi Holis Džeferson.

U poslednjen sinoćnjem meču, Golden stejt je na domaćem terenu nadigrao Dalas sa 112:97. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво