Čanak novi trener Partizana, promena i sportskog direktora

Nekadašnji košarkaš Partizana Nenad Čanak imenovan je za šefa stručnog štaba crno-belih na sednici Upravnog odbora kluba.

Čanak je potpisao ugovor na dve i po godine, a na toj funkciji nasledio je Miroslava Nikolića, koji je u utorak smenjen nakon serije poraza u ABA ligi i Evrokupu.

"Znam šta navijači očekuju i daću sve od sebe da vratim Partizan gde mu je mesto, u normi ponašanja, a ne rezultata. Nije lako, ali nećemo odustati da vratimo Partizan gde pripada. Ne postoji drugo moranje do pružanje maksimuma na terenu. Sve igrače poznajem osim Milera i Gosa. Sledi utakmica protiv MZT-a, mislim da smo kvalitetniji i nadam se pobedi", rekao je Čanak na zvaničnoj promociji.

On je kao igrač proveo četiri godine u Partizanu (1999–2003) i osvojio dve titule i tri Kupa.

Kao trener bio je asistent Dejanu Milojeviću u Megi i Aleksandru Džikiću u Partizanu, a od početka ove sezone bio je šef stručnog štaba Spartaka.

Njegov prvi pomoćnik biće Dejan Mijatović, a u stručnom štabu ostaje Aleksandar Matović.

Ujedno, Dragan Todorić nije više sportski direktor Košarkaškog kluba Partizan.

On će ubuduće biti savetnik predsednika kluba za sportska pitanja, a do izbora novog sportskog direktora, tu funkciju obavljaće Dušan Kecman.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво