Klipersi proigrali sa Teodosićem

U noćas odigranim NBA mečevima, od srpskih igrača na parketu se našao samo Miloš Teodosić, koji je dao dobar doprinos u novoj pobedi Los Anđeles klipersa, ovoga puta protiv Orlanda u gostima. Iako je bilo najava da će igrati, Nikola Jokić je sa klupe posmatrao poraz svog Denvera u Bostonu.

LA Klipersi su na Floridi malo sporije počeli, ali onda u drugoj četvrtini preuzeli vođstvo i konce igre i slavili treću pobedu zaredom – 106:95.

Teo je kao starter na parketu proveo 25 minuta i za to vreme ostvario veoma dobar učinak koji je "flertovao" sa tripl-dablom: osam poena, šest asistencija, šest skokova i po jedna ukradena lopta i blokada, uz istina nešto slabiji šut iz igre (2/9, od čega su oba ubačena pokušaja bile "trojke")

Najbolji u redovima pobednika bio je Lu Vilijams sa 31 poenom, dok je Deandre Džordan imao 16 poena i čak 20 skokova.

Kod poraženih "medžika" Simons 20, Hezonja 17, a Nikola Vučević 14 poena uz 12 skokova.

I pored najava u američkim medijima, Nikola Jokić nije zaigrao na meču protiv Bostona u gostima, koji je njegov Denver izgubio sa 124:118.

Očekivano najbolji u redovima Seltiksa bio je Kajri Irving, strelac 33 poena, dok ga je odlično pratio Džejlen Braun sa 26.

Kod "grumenja" najbolji Geri Heris sa 36 i Džamal Mari sa 28 poena.

Rezultati: 

Indijana – Oklahoma 95:100
Orlando – Klipers 95:106
Vašington – Memfis 93:87
Boston – Denver 124:118
Majami – Portland 95:102
Nju Orleans – Milvoki 115:108
Čikago – Juta 103:100
Finiks – Toronto 109:115
Hjuston – Šarlot 108:96

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво