Novi poraz košarkaša Partizana

Partizan – Bilbao 67:83. Košarkaši Partizana poraženi su u osmom kolu Grupe C Evrokupa od Bilbaoa i time izgubili i teoretske šanse za plasman u narednu fazu takmičenja. Naredni meč crno-beli igraju u utorak od 19.00 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ protiv Limoža.

Pred 1.600 gledalaca u dvorani "Aleksandar Nikolić", crno-beli su nastavili seriju poraza, deveti u poslednjih 10 mečeva, a nije pomogla ni smena trenera Miroslav Nikolića. Ekipu je vodio dosadašnji asistent Aleksandar Matović, a već u četvrtak očekuje se da novi šef stručnog štaba postane Nenad Čanak.

Ovim porazom Partizan je ostao na samo jednoj pobedi u osam mečeva i to upravo protiv ovog rivala u gostima, dok je Bilbao stigao do druge pobede. Crno-beli zauzimaju poslednje mesto u Grupi C Evrokupa.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Vilijams-Gos sa 18 poena, uz to je zabeležio osam skokova i pet asistencija. Sa dvocifrenim učinkom bio je još Veličković, koji je zabeležio 13 poena. U pobedničkom timu najefikasniji bio je Redivo sa 20, Glednes je dodao 15, a Fišer 12.

U pretposlednjem kolu Partizan dočekuje Limož u meču bez takmičarskog značaja po našeg predstavnika. Susret je na programu u utorak 19. decembra od 20.00 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Tok meča:

22.38 - Kraj meča. Bilbao je savladao Partizan sa 83:67. Protivnik je uspeo da poveća prednost tokom poslednje deonice i na kraju dođe do ubedljive pobede.

22.14 – Nakon tri deonice Bilbao vodi 53:49. Četvrtina koju je Partizan dobio sa 19:15 u svoju korist. Crno-beli su uspeli da izjednače i povedu u ovoj četvrtini, ali je Bilbao ponovo uspeo da stekne prednost.

21.49 – Nastavljen je meč u dvorani "Aleksandar Nikolić".  

21.34 – Završeno je prvo poluvreme, Bilbao ima prednost od 38:30. Partizan ponovo nije blistao u napadu, pa je u drugoj deonici postigao samo 12 poena. Gosti su se takođe mučili sa druge strane, pogotovo sa linije za slobodna bacanja, ali uspevaju da održe razliku koju su na sredini prve četvrtine stekli. Najefikasniji u redovima Partizana su Vilijams Gos sa devet poena, po pet imaju Miler i Šalić. Kod Bilbaoa Redivo ima osam, a Todorović šest poena.

21.08 – Završena je prva četvrtina nakon koje Bilbao vodi sa 22:18. Partizan, koji sa klupe predvodi doskorašnji pomoćnik Miroslava Nikolića, Aleksandar Matrović, ima problema u organizaciji napada pre svega, ali je uspeo da kroz kvalitet Vilijams Gosa i Milera smanji deficit sa osam na četiri poena. 

20.46 – Počeo je meč u dvorani "Aleksandar Nikolić". 

20.45 – Startna petorka Partizana: Gos, Aranitović, Andrić, Pecarski, Šalić
Petorka Bilbaoa: Fišer, Ervel, Mumbru, Todorović, Glednes.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи