Marjanović odličan u porazu, Bogdanović dobar u pobedi

Košarkaši Detroita doživeli su novi poraz pošto su na svom terenu izgubili od Denvera sa 103:84, a priliku je maksimalno iskoristio Boban Marjanović, koji je za 13 minuta na parketu postigao 14 poena i imao pet skokova. U ekipi Denvera nije bilo povređenog Nikole Jokića. Sakramento je pred svojim navijačima savladao Finiks sa 99:92 uz novu dobru partiju Bogdana Bogdanovića – deset poena, pet skokova i četiri asistencije.

Nagetsi su i na ovom meču igrali bez povređenog Nikole Jokića. Tim iz Kalifornije je do pobede predvodio Džejmi Mari sa 28 poena, a istakli su se još i Lajs sa 20 i Čendler sa 18 poena.

U ekipi Pistonsa najefikasniji je bio Lengston Galvovej sa 18 koševa. Startni centar Andre Dramond upisao je skromnih pet poena uz deset skokova.

Kingsi su pred svojom publikom slavili pobedu protiv Finiksa uz još jednu dobru partiju srpskog reprezentativca.

Bogdanović je ušao sa klupe i za 33 minuta provedenih na parketu postigao deset poena, pet skokova, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Najefikasniji u timu iz Sakramenta bio je Džordž Hil sa 18, dok je Zek Rendolf ipisao 17 poena uz sedam skokova i pet asistencija.

Klivlend je slavio pobedu protiv Atlante uz fantastičnu partiju "kralja" Džejmsa, koji je meč završio sa 25 poena, sedam skokova, 17 asistencija i dve ukradene lopte.

Odličnu pratnju je imao i u Kajlu Korveru, koji je postigao 19, kao i u Kevin Lavu i Džefu Grinu, koji su dodali po 17 poena.

Kavalirsi su na ovom meču postigli čak 20 trojki iz 38 pokušaja i tako postavili novi rekord franšize.

Zanimljivo je bilo i u Njujorku, gde je domaći tim posle produžetaka savladao Lejkerse sa 113:109.

Fantastičan je bio Letonac Kristaps Porzingis, koji je ubacio 37 poena i imao 11 skokova. Za goste iz Kalifornije Koldvel-Poup je dao 24, Kuzma 19, a Lonzo Bol 17 poena, uz osam skokova i šest asistencija.   

Nemanja Bjelica ponovo zbog povrede nije bio u timu Minesote.  

Rezultati:

Klivlend – Atlanta 123:114
Detroit – Denver 84:103
Njujork – Lejkers 113:109
Bruklin – Vašington 103:98
Dalas – San Antonio 95:89
Minesota – Filadelfija 112:118
Sakramento – Finiks 99:92

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се