Alimpijević: Skoro savršeno; Perasović: Bili su bolji

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević izrazio je veliko zadovoljstvo nakon pobede nad Efesom od 100:81 i naveo da su njegovi izabranici odigrali "skoro savršen meč".

"Skoro savršena utakmica za nas, imali smo loš period od dva minuta u drugoj četvrtini. Oni su prvi tim u Evroligi po ofanzivnim skokovima, morali smo da budemo ozbiljni u građenju koša, ali i agresivni svih 40 minuta", izjavio je Alimpijević nakon meča.

On je dodao da je tim iz Istanbula individualno veoma kvalitetan.

"Efes ima veoma moćan tim, sastavljen od dobrih individualaca, koji ako se sistemski ne zatvore mogu da odrade sve što treba. Nemaju jak domaći teren, ali zbog igrača ne pravi neku razliku da li igraju kod kuće ili na strani", rekao je trener Zvezde.

 Alimpijević je izjavio da je ponosan na njegov tim, koji pokazuje prave "konture". 

"Ono što me raduje je to što je ovo još jedna timska pobeda i kada se vratimo na sve ostale trijumfe, jasno je da smo stigli timskim duhom. Ima mnogo malih heroja koji rade posao, ponosan sam na tim i način na koji smo došli do ove pobede. Pokazujemo određene konture kako tim treba da izgleda kada bude najvažnije, a to je na kraju sezone. Zadovoljan sam komunikacijom, pristupom, prihvatanjem nečega novog, to je veličina igrača. Sve to je proces", rekao je Alimpijević.

Trener košarkaša Efesa, Velimir Perasović izjavio je da je njegov tim zasluženo poražen u Beogradu.

"Čestitam Zvezdi na pobedi. Od samog starta su nametnuli svoj ritam, i igrali fizičku košarku. Imali smo probleme u odbrani, ali je ključ bio u izgubljenim loptama. Loše smo počeli sezonu, nismo krenuli kako smo očekivali, imali smo probleme i sa povredama. Moramo bolje, ali trenutno ne možemo", izjavio je je Perasović.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво