Читај ми!

Dramatična pobeda Lejkersa, sjajni Ingram

Košarkaši Filadelfije i LA Lejkersa odigrali su najdramatičniju završnicu od četiri sinoćne NBA utakmice, a dobili su je Lejkersi sekund pre kraja košem Brendona Ingrama. Vašington je u gostima savladao Feniks sa 109:99, a Hjuston Jutu sa 112:101, dok je Bruklin u Meksiko Sitiju pobedo Oklahomu sa 100:95.

U neobično i neočekuvano dramatičnoj završnici Lejkersi su na gostovanju prekinuli niz od pet poraza.

Gosti iz Los Anđelesa su sigurno ušli u utakmicu i čak jedno vreme vodili sa dvocifrenom razlikom, ali je tim Filadelfije uspeo da je anulira i izjednači u samom finišu meča. Onda je Brendon Ingram u poslednjem napadu Lejkersa preuzeo ulogu igrača odluke i u poslednjoj sekundi ubacio trojku za konačnih 107:104.

Ingram je bio i najefikasniji u slavljeničkom timu sa 21 poenom, sedam skokova i šest asistencija, dok su ga odlično pratili Džulijus Rendl i Džeremi Klarkson sa po 16 poena i Lonzo Bol sa deset poena i po osam skokova i asistencija.

Najefikasniji igrač utakmice je bio Džoel Embid sa 33 poena, sedam skokova i šest asistencija, ali je to Filadelfiji bila slaba uteha. Robert Kovington je ubacio 19 poena, a Filadelfiji nije pomogao ni trostruki dvocifren učinak Bena Simonsa sa 12 poena, 13 skokova i 15 asistencija.

I Vašington je na gostovanju nadigrao Feniks sa109:99, a tim je opet predvodio Bredli Bil koji je ovog puta ubacio 34 poena.

Odlično su ga pratili Markif Moris sa 21 poenom, Keli Ubre sa 12 i Ian Mahinmi sa 10 poena. U timu ponovo nije bio Džon Vol koji se oporavlja od povrede kolena.

Tim Feniksa predvodio je Ti Džej Voren sa 23 poena i osam skokova, Greg Monro je postigao 15, a Tajler Ulis 13 poena.

Bruklin je nadigrao Oklahomu sa 100:95, a predvodio ih je Karis Levert sa 21 poenom i 10 skokova, dok je 17 ubacio Ronde Holis-Džeferson.

Rasel Vestrbruk je za Oklahomu postigao 31 poen, ali nije uspeo da upiše tripl-dabl, pošto je stao na osam skokova i šest asistencija. Stiven Adams je u timu Tandera imao 12 poena i 15 skokova za dabl-dabl, dok je Karmelo Entonio ubacio 11 poena, uz isto toliko skokova. Pol Džordž nije igrao zbog povrede lista desne noge.

U poslednjoj utakmici večeri i Hjuston je na gostovanju ubedljivo nadigrao Jutu sa 112:101.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво