"Kraljevi" poklekli pred "kraljem", Bogdanović pet poena

Sakramento kingsi poraženi su noćas od Kavsa u Klivlendnu sa 101:95 a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović meč je završio sa pet poena. Marjanović ponovo nije igrao za Detroit. Minesota bez Bjelice dobila LA Kliperse, za koje nije igrao Teodosić, dok je Denver bez Jokića poražen u Nju Orleansu.

Iako su vodili na poluvremenu, odnosno tokom većeg dela utakmice, Sakramento kingsi ipak nisu mogli protiv razgoropađenog Lebrona Džejmsa, koji sasvim sigurno igra svoju najbolju sezonu u karijeri.

Meč je odlučen u poslednjem minutu, kada je Džejms prvo blokirao Hilda pri prednosti gostiju od dva poena, a nedugo zatim pogodio ključnu trojku za odlazak na pet poena prednosti dvadeset sekundi pre kraja.

Lebron je meč završio sa 32 poena, 11 skokova i devet asistencija, a najveću podršku imao je od Lava sa 18 i Grina sa 17 poena.

U redovima tima iz glavnog grada Kalifornije najistaknutiji su bili Rendolf sa 18 i Hild sa 17, dok je Bogdanović uz već pomenutih pet poena imao i pet aistencija i dva skoka, za 18 minuta na parketu.

Detroit pistonsi su bez Bobana Marjanovića u igri poraženi na gostujućem terenu od Milvokija sa 104:100 (Adetokumbo 22 - Dramond 27), dok je duel Minesote i LA Klipersa pripao "Vukovima" rezultatom 113:107, uz napomenu da na tom meču nisu igrali Miloš Teodosić i Nemanja Bjelica, koji su i dalje povređeni.

Poraz Denvera od Nju Orleansa 124:113 i fantastičnu partiju Demarkusa Kazinsa (40 poena, 22 skoka) zbog povrede zgloba u civilu gledao Nikola Jokić.

Ostali rezultati: 

Njujork - Memfis 99:88
Indijana - Čikago 98:96
Orlando - Atlanta 110:106
Boston - Dalas 97:90
Šarlot - Golden stejt 87:101
San Antonio - Majami 117:105

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво