Читај ми!

Alimpijević: Real arhiviran, Igokea lepa uvertira za Efes

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je da je velika pobeda protiv Reala u Madridu već stavljena u drugi plan i da je ekipa fokusirana na duel protiv Ikogee u ABA ligi, gde želi trijumf i dobru uvertiru za novi izazov u Evroligi protiv Efesa. Utakmica Crvene zvezde i Igokee igra se u ponedeljak od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je za sajt kluba da je velika pobeda protiv Reala u Madridu već stavljena u drugi plan i da je tim već koncentrisan na predstojeći duel sa Igokeom.

"Imaju prepoznatljiv stil igre već godinama, tu je izuzetan i vrlo iskusan trener Dragan Bajić i sve ukazuje da ćemo morati da odigramo vrlo kvalitetnu utakmicu i da budemo na svom nivou i maksimalno oprezni. Pobeda nad Realom je već stavljena u drugi plan, želimo da nastavimo sa pobedama i da napravimo najbolju uvertiru za Efes. Ne zaboravljamo šta je naš prioritet, a to je ABA liga. Pozivam navijače da dođu i pruže nam podršku u ovoj važnoj utakmici" rekao je Alimpijević.

Utakmica 10.kola ABA lige između Crvene zvezde i Igokee igra se sutra od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво