Alimpijević najbolji trener, Štimac u petorci kola

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević proglašen je za najboljeg u 10. kolu Evrolige posle velike pobede u Madridu nad Realom 87:83.

U obrazloženju odluke specijalizovanog sajta Eurohups navodi se da je uprkos tome što se Zvezda ove sezone nalazi u donjem delu tabele, najmlađi trener u takmičenju napravio je veliko iznenađenje u Madridu odličnom timskom igrom.

Za najkorisnijeg igrača runde proglašen je Nando De Kolo iz moskovskog CSKA, a pored njega u idealnoj petorci su Noris Kol (Makabi Tel Aviv), Aleksej Šved (Himki), Džejms Gist (Panatinaikos) i Vladimir Štimac (Efes).

Srpski centar je sa 19 poena i 10 skokova učestvovao u trijumfu Efesa nad milanskim Armanijem.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво