Читај ми!

Jokić nastavio seriju, simultanka Karija

Denver ubedljivo savladao Memfis sa 104:92 uz još jednu odličnu igru Nikole Jokića. Nemanja Bjelica zbog problema sa stopalom nije igrao za Minesotu, koja je poražena od Majamija 109:97. Protekle noći u utakmicama NBA lige rekordne učinke imali Lebron Džejms i Rasel Vestbruk, a Stef Kari je dominirao na parketu u pobedi Golden stejta nad Čikagom sa čak 149:94.

Denver je došao do 11. pobede u sezoni predvođen odličnim Nikolom Jokićem kome su nedostajale samo dve asistencije da bi imao trostruki dvocifren učinak.

Jokić je utakmicu završio kao najefikasniji igrač utakmice sa 28 poena, 13 skokova i osam asistencija ubedljivo nadmašivši direktnog suparnika Marka Gasola koji je ostvario rekord karijere sa 15 poena, 13 asistencija i 6 uhvaćenih lopti, ali mu je to ostala slaba uteha za poraz.

Nikolu su dobro pratili Gari Haris i Džamal Marej sa po 15 poena.

Minesota je poražena od Majamija sa 109:97, a naš internacionalac Nemanja Bjelica nije ulazio u igru zbog problema sa stopalom.

Oklahoma je pretrpela deseti poraz u sezoni, od toga je čak sedam puta ispuštala dvocifrenu prednost, kao i u duelu sa Detroitom.

Bilo je 99:98 za Pistonse, u čijim redovima je najbolji bio Andre Dramond sa 17 poena i 14 skokova. Rasel Vestrbuk je sa 27poena, 11skokova i 11asistencija ostvario svoj šesti tripš-dabl učinak ali je to ostalo u drugom planu. Boban Marjanović nije bio na parketu.

Nju Orleans je nadigrao Finiks sa 115:91, a Demarkus Kazins je zabeležio dabl-dabl sa 19 poena i 10 skokova.

Boston je savladao Orlando sa 118:103, Kajri Irving je imao 30 poena, Teri Rozir rekord karijere sa 23, za poražene Nikola Vučević 12 poena i 11 skokova.

U jednoj od najdramatičnijig utakmica Klivlend je posle preokreta savladao Šarlot sa 100:99, a igrač odluke je bio Lebron Džejms.

Ostvario je svoj 57. tripl-dabl učinak u karijeri završivši utakmicu sa 27 poena, 16 skokova i 13 asistencija.

Dvostruki dvocifren učinak je ostvario Kevin Lav -sa11 poena i 13 uhvaćenih lopti. Dvajt Hauard se istakao kod poraženog tima sa 20 poena i 13 skokova, i ušao na listu od deset igrača sa najviše defantivnih skokova u istoriji NBA.

Klivlend je ovo trenutno bilA sedam pobeda u sezoni.
Golden stejt je ubedljivo nadigrao Čikago sa čak 149:94 najviše zahvaljujući izuzetno razigranom Stefu Kariju.

U prvom delu utakmice se čak učinilo kao da je igrao simultanku sa timom Čikaga, jer je ubacio 26 poena nasuprot 21 na drugoj strani. Kari je u prvom poluvremenu, za svega 17 minuta u igri postigao 31 poen, od toga četiri trojke.

Igraču „Ratnika" ovo je šesi put u karijeri da postigne više od 25 poena u jednoj četvrtini.

Karija je odlično pratio Klej Tpmpsona sa 29 poena za 26 minuta igre, pa gotovo da su njih dvojica sami savladali indisponirani Čikago.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво