Basket 3x3

Bulut u izboru za najspektakularnijeg igrača

Računi su u poslednjoj 3x3 sezoni svedeni, ali ne do kraja. Preostalo je da se izabere najspektakularniji majstor igre pod jednim obručem, a najveći favorit je basketaš ekipe Novi Sad Al Vahda, odnosno reprezentacije Srbije, Dušan Domović Bulut.

On je ujedno branillac titule, 2015. je dominantan bio Terens Romeo iz filipinske ekipe Manila Vest, sada se u finalu nalazi šest konkurenata.

Dušan Domović Bulut je u konkurenciji posle izbora za najatraktivnijeg igrača na tri turnira (Utsonomiya, Prag, Debrecen), a konkurenti su mu Majkl Linklater (Saskaton), Majkl Hiks (Krakov R8 Basket), zatim Stefan Stojačić (Liman), Karlis Lasmanis (Riga) i Natan Jurkovitz (Lozana).

Fanovi imaju priliku da glasaju od ponedeljka 20. novembra do 27. novembra u 14 časova, šampiona određuje broj pregleda snimka na mrežama Fejsbok, Instagram, Tensent, Tviter, Jouku i Jutube u zbiru.

Za kraj, jedan fan će biti nagrađen kompletnom FIBA 3x3 opremom, uz košarkašku loptu. Podsetite se Bulutovih majstorija!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи