Jokić dobar u porazu, Bogdanović zapažen u pobedi, Bjelica bez poena

Nikola Jokić odigrao je solidnu utakmicu protiv Hjustona, ali je njegov Denver poražen u "Tojota centru" sa 125:95. Bogdanović zapažen u pobedi Kingsa nad Lejkersima, dok je Bjelica ostao bez poena u utakmici i kojoj je Minesota pobedila Orlando.

Nagetsi su doživeli ubedljiv poraz od veoma raspoloženih Rokitsa, ali je srpski centar ponovo bio prilično dobar.

On je za 26 minuta u igri ubacio 17 poena, šest skokova, tri asistencije, dve ukradene lopte i jednu blokadu, ali to nije bilo dovoljno za nešto više.

Jedini efikasniji kod "grumenja" bio je Barton sa 20, dok su kod domaćina čak petorica igrača imala dvocifren učinak, a izdvojili su se Ariza sa 25, Pol sa 23 i 12 asistencija i Harden sa 21 poenom, osam skokova i devet uspešnih dodavanja.

Sakramento je pobedio Lejkerse na svom terenu sa 113:102, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović bio je jedan od boljih u svom timu.

On je za 27 minuta ubacio 14 poena, imao čak sedam asistencija, uz dve ukradene i jednu uhvaćenu loptu.

Najefikasniji u ovom kalifornijskom okršaju bio je Vili Koli Štajn sa 26 poena, dok je kod Lejkersa najbolji bio Kaldvel Poup sa 20.

Minesota je u svom "Target centru" nadigrala Orlando – 124:118, a srpski krilni igrač Nemanja Bjelica ostao je bez košgeterskog učinka za osam minuta provedenih na parketu, zabeleživši samo jednu ukradenu loptu. 

Od ostalih rezultata izdvajamo pobedu Majamija nad Bostonom od 104:98, čime je prekinuta pobednička serija Seltiksa od 16 utakmica, kao i pobedu Oklahome nad Golden stejtom od 108:91, uz nove čarke bivših saigrača Vestbruka i Durenta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи