Zvezda dozvolila igračima nastup u reprezentaciji

Košarkaška reprezentacija Srbije biće jača za igrače Crvene zvezde za mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini, saopštio je klub iz Beograda.

Košarkaška reprezentacija Srbije u petak i nedelju igra prve mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini, protiv Austrije i Gruzije, a među "orlovima" će biti i igrači Crvene zvezde, saopštio je klub sa Mlaog Kalemegdana.

Iako crveno-beli u četvrtak igraju meč Evrolige protiv Baskonije, reprezentativci će se posle meča staviti na raspolaganje selektoru Aleksandru Đorđeviću.

"KK Crvena zvezda obaveštava javnost, a u skladu sa pozivom Košarkaškog saveza Srbije, i nastupa za reprezentaciju Srbije, da su njeni igrači na raspolaganju selektoru Aleksandru Đorđeviću po njegovom izboru", navodi se u Zvezdinom saopštenju.

Mla je verovatnoća da će igrači Zvezde igrati protiv Austrije, ali bi trebalo da budu veliko pojačanje za utakmicu protiv Gruzije u ponedeljak.

"Klub je ovu odluku doneo u dogovoru sa igračima, uvažavajući korektnost selektora Aleksandra Đorđevića i Košarkaškog saveza Srbije. Bez obzira na činjenicu da je kalendar KK Crvena zvezda za takmičarsku sezonu 2017/18 izuzetno težak, i opterećen brojnim utakmicama, za klub je uvek bila velika čast da u svojim redovima ima reprezentativce svoje zemlje. Igranje za nacionalni tim je najveća čast i zadovoljstvo koju jedan igrač može da ima i da doživi", piše u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи