Alimpijević i Bjelica pred Baskoniju: Podrška navijača nam je jako važna

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević pozvao je navijače da pruže veliku podršku u meču protiv Baskonije u Evroligi i vode ekipu do prve pobede posle četiri poraza u elitnom takmičenju.

"Očekuje nas težak meč, kao i svaki u Evroligi. Baskonija u poslednjih nekoliko nedelja igra izvanredno, a ogroman individualni kvalitet pojedinaca je stavljen u službu tima, što je donelo rezultat, kao i promena trenera. Moramo da odigramo maksimalno dobro u oba pravca", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

On dodaje da ekipa ima vremena da se osveži nakon gostovanja Zadru u ponedeljak pripremi za duel sa Baskonijom.

"Želimo da odigramo dobro i stignemo do pobede. Jasno je da nam je podrška navijača mnogo važna i da nam donosi mnogo u pokušaju da dođemo do novih bodova", rekao je trener crveno-belih.

Iskusni krilni centar Milko Bjelica, nekadašnji član baskijskog kluba, upozorava na činjenicu da je protivnik odlično reagovao na promenu na trenera.

"Baskonija je posle lošeg starta izvršila neke izmene, tu prvenstveno mislim na trenera. Ekipa je reagovala fenomenalno, nanizali su nekoliko vrednih pobeda u Evroligi i nacionalnom prvenstvu. Sada su za razliku od početka sezone, u izvanrednoj formi. Međutim, mi moramo da se usredsredimo na nas i našu igru, da podignemo kvalitet odbrane, odigramo tečnije u napadu i to je ključ uspeha. Pozivam navijače da dođu i pruže nam podršku, igramo izuzetno jako i teško takmičenje i uz njihovo bodrenje sve je na parketu lakše" rekao je Bjelica.

Iz Zvezde su podsetili da će za ovu priliku u Beogradskoj areni postaviti dva video bima kako bi svi koji dođu u halu mogli da prate i fudbalsku utakmicu Lige Evrope između Crvene zvezde i BATE Borisova od 19 sati.

Utakmica 9. kola Evrolige između Crvene zvezde i Baskonije igra se u četvrtak od 21 sat.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво