Читај ми!

Lejkersi nadigrali Čikago posle preokreta

Košarkaši Lejkersa posle preokreta nadigrali tim Čikaga sa 103:94 u jedinoj sinoćnoj NBA utakmici. Tim iz Los Anđelesa je predvodio Kajl Kuzma sa 22 poena postignuta za 40 minuta igre.

Čikago bulsi su samouvereno ušli u meč i poveli u prve dve četvrtine, pa se na poluvremenu učinilo da će odneti pobedu sa gostovanja u Los Anđelesu, jer su vodili sa 14 poena razlike.

A onda su na scenu stupili raspoloženi Kajl Kuzma i Kaldvel Poup.

Kuzma je meč završio kao najefikasniji igrač utakmice sa 22 poena za 40 minuta igre, a Kaldvel Poup je ubacio samo poen manje. Odlično su ih pratili Brendon Ingram sa 17 poena, Džordan Klarkson uz dabl-dabl sa po deset poena i skokova, a Lonzo Bol je postigao osam poena, ali je bio sjajan ispod koša i zabeležio je 13 skokova.

U ekipi Bulsa, i Lauri Markanen i Džastin Holidej imali su dvostruki dvocifren učinak, ali ih to nije spaslo poraza. Najefikasniji je bio Denzel Valentajn sa 17 poena, Antonio Blejkeni je dodao dva manje, a Robin Lopez je postigao 14 poena.

Lejkersi su sada sa skorom 8-10 osmi u Zapadnoj konferenciji, dok je Čikago pretposlednji na Istoku sa 3-12.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи