Tramp: Trebalo je da ostavim košarkaše u zatvoru u Kini

Američki predsednik Donald Tramp kaže da je trebalo da ostavi u kineskom zatvoru američke košarkaše koji su bili optuženi za krađu.

Njegova izjava usledila je nakon što je otac jednog od košarkaša umanjio značaj Trampove umešanost u oslobađanje igrača, prenosi AP.

"Ko? Zbog čega je bio tu? Svi žele da izgleda kao da mi je pomogao", rekao je Lavar Bol na pitanje o Trampovoj umešanosti u ovaj događaj.

Tramp je, sa druge strane, rekao da je pritvor igračima povučen prilikom njegovog sastanka sa kineskim liderom Si Đinpingom, nedavno u Pekingu.

"Sada kada su trojica košarkaša van Kine i spaseni od godina provedenih u zatvoru, Lavar Bol, Lianđelov otac, ne prihvata ono što sam učinio za njegovog sina, i da krađa nije velika stvar. Trebalo je da košarkaše ostavim u zatvoru", poručio je Tramp na Tviteru.

Lianđelo Bol, Kodi Rajli i Džejlen Hil, košarkaši univerzitetske ekipe Ju-Si-El-Ej, su, kako agencija podseća, bili uhapšeni i ispitani zbog krađe u prestižnim buticima koji se nalaze pored hotela u kom su odseli.

Oni su prošle nedellje uputili izvinjenje zbog onog što su uradili i zahvalili Trampu što je pomogao u njihovom puštanju iz zatvora.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво