Samjuels napušta Partizan?

Samardo Samjuels, najverovatnije, raskida saradnju sa Partizanom. Posle njegovog nezadovoljstva minutažom protiv Albe, usledila je suspenzija do okončanja disciplinskog postupka. Samjuel se ponovo oglasio preko Instagrama. Ovog puta sve ukazuje da je ovo kraj njegovog boravka u Beogradu.

Iako je još uvek član Partizana, raskid je verovatno epolog koji nas očekuje. Njegova objava na društvenoj mreži navodi na takav zaključak, Samjuels se zahvalio klubu i navijačima, a to se radi kada se napušta klub.

On je suspendovan, kako je klub saopštio „zbog narušavanja klupske discipline, kao i ugovora". Mnogi u klubu nisu bili zadovoljni njegovom prvom objavom, otuda i ovakva odluka. Da li je ovo bio okidač da se Samjuels ponovo obrati fanovima, ili je rešio da ode. U svojoj novoj objavi na Instagramu je dodao:

"Ja sam samo momak sa Jamajke. Sve sam video kao blagoslov... Izklazm iz svega... Hvala Partizanu što mi je omogućio da stanem na teren i da ga predstavljam. Stvari nisu ispale kao što je planirano, ali bez obzira na sve bilo je neverovatno učestvovati u tom derbiju Zvezde i Partizana. Pratiću moje momke. Instagram je društvena mreža i daje šansu idiotima da urade svoj posao... Za mene je to samo zabava i ljudi ne bi trebalo da obraćaju mnogo pažnje na to. Poštovanje za sve prave fanove", napisao je Samjuels.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи