Читај ми!

Vatutin: Teodosić zatvoren tip, a Rodrigez veseo…

Španski košarkaš Serhio Rodrigez na pravi način zamenjuje Miloša Teodosića u moskovskom CSKA, izjavio je predsednik "armejaca" Andrej Vatutin. Teodosić je letos posle šest godina napustio CSKA i potpisao za NBA ligaša Kliperse, a kao njegova zamena stigao je Rodrigez upravo iz SAD i pokazao odlične partije, poslednju protiv Crvene zvezde u Beogradskoj areni kada je imao 11 poena i devet asistencija za samo 23 minuta.

"Miloš je šest godina igrao genijalno, njegovi nastupi bili su jedinstveni. Ali više nije kod nas, Rodrigez je došao i pokazao da je odličan, ali i drugačiji. Pre svega emotivno jer je Teodosić zatvoren lik, ne pokazuje osećanja na terenu, a kamoli u životu, dok Serhio može da postane idol navijačima CSKA", rekao je Vatutin, a prenosi grčka Gazeta.

Vatutin je zadovoljan dosadašnjim igrama bivšeg plejmejkera Real Madrida, ali i kompletnog tima.

"Serhio je harizmatičan, neverovatno otvoren i veseo momak. Kod Miloša nismo znali šta će zahtevati kada se probudi (smeh, prim. aut.). Za sada je Rodrigez oduševio sve u Moskvi, nadam se da će tako nastaviti do kraja sezone", rekao je prvi čovek ruskog velikana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи