Alimpijević: U Atini moramo mnogo bolje nego protiv CSKA

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević istakao je da ekipa mora da odigra znatno bolje na gostovanju Olimpijakosu u Atini nego u ubedljivom porazu od moskovskog CSKA.

"Posle slabe partije jednostavno nemamo vremena da ulazimo u preduboke analize, ostavićemo to za Atinu, a ujedno ćemo se pripremati za utakmicu protiv Olimpijakosa, ekipe koja je dobila Fenerbahče u gostima. Olimpijakos je uz Fenerbahče i CSKA glavni kandidat za odlazak na Fajnal-for i osvajanje trofeja", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Kako je naglasio, otežavajuća okolnost je to što Olimpijakos posle pobede u Istanbulu čeka Crvenu zvezdu pun samopouzdanja.

"Mi moramo uz dosta truda da damo sve od sebe i odigramo mnogo bolje nego protiv CSKA", kazao je on.

Košarkaš Ognjen Dobrić želi što pre da zaboravi poraz od CSKA u Beogradskoj areni.

"Treba da očistimo glavu i zaboravimo prethodnu utakmicu i pripremimo se za Olimpijakos što bolje. Nemamo mnogo vremena, ali daćemo sve od sebe. Svaki meč u Evroligi, bez obzira na ishod, donosi novo iskustvo za tim", poručio je Dobrić.

Utakmica 8. kola Evrolige između Olimpijakosa i Crvene zvezde igra se u petak od 20 sati u dvorani "Mira i prijateljstva".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи