Štimac odličan u novoj pobedi Efesa, debakl Reala

U utorak uveče odigrano je četiri meča vanrednog sedmog kola Evrolige u kojima su pobede slavili Žalgiris, Baskonija, Panatinaikos i Anadolu Efes, uz novu odličnu partiju Vladimira Štimca.

Sada već bivši reprezentativac Srbije bio jedan od najzalslužnijih za pobedu turskog tima na gostovanju u Tel Avivu od 92:72.

Štimac je za 30 minuta na parketu zabeležio dabl-dabl učinak od 15 poena i 13 skokova. Najefikasniji njegov saigrač bio je Erik Mekalum sa 31 ubačenim poenom.

Preporođena dolaskom novog trenera Martineza, Baskonija je nanela veoma težak poraz Realu iz Madirda u španskom okršaju - 105:75!

U timu iz Vitorije najefikasniji je bio Buboa sa "svega" 15 poena, ali su svi ostali igrači imali doprinos i upisali se u strelce.

Na drugoj strani supertalentovani Luka Dončić imao je 18 poena.

Žalgiris je košem u poslednjem sekundu Ulanovasa savladao Unikahu u Malagi sa 85:83, dok je PAO u Atini ubedljivo dobio Himki sa 93:65. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво