Zagorac: Želim u Partizan, ali...

Srpski košarkaš Rade Zagorac ostao je bez angažmana u Memfisu i od tada traju priče gde će talentovani košarkaš nastaviti karijeru. Želja Zagoraca je da zaigra za Partizan, ali sve zavisi od uprave crno-belih i njegovog agenta.

"Od samog starta sam imao sam želju da zaigram za Partizan. To je neka dečačka želja. Uvek su bile tri želje. Jedna je bila Partizan, druga je bila reprezentacija, a treća NBA. Ne mogu da kažem šta se trenutno dešava, u nekoj vrsti smo sive zone. Moja želja je nesporna i nikakav finansijski apsekt nijednog trenutka nije bio važan. Neke druge stvari su u pitanju. Konkretno ne mogu da kažem ništa više", rekao je Zagorac.

On je naveo da postoji i interesovanje evroligaških ekipa za njegovo angažovanje, ali nije želeo da govori o imenima klubova.

"Postoji interesovanje, ali moja želja da zaigram za Partizan je uvek bila veća od bilo kog drugog kluba u Evropi, rekao je nekadašanji košarkaš Mege.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи