Zvezda poražena u Malagi

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju u Malagi od Unikahe sa 79:65 u okviru šestog kola Evrolige. Crveno-beli naredne nedelje igraju dve utakmice u Evroligi, prvo dočekuju CSKA u sredu, da bi u petak bili gosti kod Olimpijakosa.

Zvezda je loše ušla u meč i praktično je taj zaostatak jurila do kraja susreta. Unikaha je imala maksimalnu prednost od 21 poen, dok su par puta vodili sa 18 i 16 poena. Crveno beli su uspeli u nekoliko navrata da priđu na šest poena, ali je domaćin ipak uspeo da te nalete odbije i meč uvede u mirniju završnicu.

Najefikasniji u pobedi Unikahe bili su Nedović sa 17 i Salin sa 15 poena.

U redovima Crvene zvezde najraspoloženiji bili su Feldin, Ročesti i Lesor sa po deset postignutih poena. 

Crveno-beli su zabeležili svoj četvrti poraz u šest utakmica, dok je Unikaha upisala treću pobedu.

Zvezda će naredne nedelje imati jako težak raspored, prvi duel igraće u sredu kod kuće protiv CSKA, a potom u petak gostuje u Pireju Olimpijakosu.  

Tok meča:

22.28 – Kraj meča, pobeda Unikahe 79:65.

22.07 – Završena je treća četvrtina, Unikaha vodi 63:50. Prilazila je Zvezda u dva navrata na šest poena deficita, ali je domaćin uspeo da odbije te nalete, pre svega preko veoma raspoloženog Nedovića koji je postigao 16 poena, od čega osam u trećoj deonici.

21.55 – Na polovini treće deonice Unikaha ima deset poena prednosti. Zvezda je energičnije ušla u drugo poluvreme, defanzivno agresivnije zaustavila nalete protivnika, a u napadu uz više kreacije uspela da smanji deficit, koji je u jednom trenutku iznosio šest poena. 

21.45 – Počelo je drugo poluvreme, prvi posed ponovo ima Zvezda.

21.30 – Završeno je prvo poluvreme u Malagi. Domaći tim vodi sa 45:31.
Unikaha ima potpunu kontrolu meča, u jednom trenutku je imala prednost od 21 poen, ali je Zvezda uspela da smanji na 14. Unikahu predvodi srpski dvojac Milosavljevića sa 12 i Nedovića sa osam poena, ali i odlični šut Salina koji je pogodio četiri trojke. U redovima Zvezde najraspoloženiji je Feldin sa sedam, a prati ga Ročesti sa pet poena. 

21.18 – Na polovini druge deonice Unikaha vodi 39:20. Nastavlja Unikaha sa šuterskom rapsodijom. Liderske uloge preuzeli su Nedović i Milosavljević sa osam odnosno deset poena. Crvena zvezda i u ovoj deonici ima velikih problema u napadu. 

21.03 – Završena je prva četvrtina, domaćin vodi sa 22:12. Unikaha je mnogo bolje otvorila meč, imala prednost od 22:4, ali je Zvezda sa dve trojke uspela, koliko-toliko da se vrati u meč. Crveno-beli su čak pet puta promašili slobodno bacanje, što je takođe doprinelo malom broju poena srpskog predstavnika. 

20.55 – Na polovini prve deonice Unikaha ima prednost 15:4. Domaćin je vidno raspoloženije ušao u meč i preko Salinovog šuta za tri poena (3/3), stvara osetnu prednost.

20.45 – Počeo je meč, prvi posed ima ekipa Crvene zvezde.

20.42 – Startna petorka Zvezde: Ročesti, Feldin, Dangubić, Bjelica, Lesor- 

Startna petorka Unikahe: Mekalum, Salin, Bruks, Vačinski, Šermadini  

Pobeda u derbiju ohrabrila je igrače crveno-belih i žele da nastave u istom ritmu u Malagi. Pred njima je težak zadatak protiv iskusne ekipe za koju igraju tri srpska igrača – Nemanja Nedović, Dragan Milosavljević i Dejan Musli.

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč šestog kola Evrolige u Malagi protiv ekipe Unikahe.

Obe ekipe imaju skor od dve pobede i tri poraza, što daje dodatnu draž ovoj utakmici. 

Zvezda zna kako treba igrati protiv ekipe iz Malage koju je pre dve sezone u oba navrata pobedila, međutim obe ekipe su od tada znatno promenile sastave. 

Kretanje rezulatata možete pratiti na našem portalu. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво