Nikolić: Da pobedimo u utakmici na jednu loptu

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da očekuje neizvesnu utakmicu protiv Mege u 8. kolu ABA lige, istakavši da bi čak jedan šut mogao da odluči.

"Mega je jako kvalitetna ekipa. Dobro igraju i odmorni su jer ove sezone igraju jednu utakmicu nedeljno, pa imaju više vremena za trening i pripremu. Idemo u Sremsku Mitrovicu da damo sve od sebe. Igramo sve bolje i očekujem da u utakmici na jednu loptu izborimo šansu za pobedu. Što se sastava tiče, oni koji budu najspremniji igraće sutra", istakao je Nikolić za klupski sajt.

Košarkaš crno-belih Vanja Marinković očekuje manje oscilacija u igri svog tima.

"Od početka sezone smo pokazali da možemo da igramo jako dobro, ali i sa dosta oscilacija. I kada se pogreši ne smemo da padamo, nego da se borimo i trudimo da osvojimo loptu, a da sledeći napad odigramo pametnije. Mega uvek ima odličan tim, uvek je teško protiv njih, ali verujem da imamo i snage i znanja da se iz Mitrovice vratimo sa pobedom koja bi nam baš puno značila", rekao je Marinković.

Utakmica između Mege i Partizana igra se u subotu od 19 sati u hali Pinki u Sremskoj Mitrovici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво