Bobi konačno zaigrao u pobedi Pistonsa, Bjelica tri poena

Srpski košarkaš Boban Marjanović posle dugo vremena zaigrao je i ubacio devet poena u pobedi njegovog Detroita, dok je Nemanja Bjelica zabeležio tri poena u porazu Minesote od Golden Stejta.

Noćas je u NBA ligi odigrano pet mečeva, a na terenu su bila dvojica srpskih igrača i reprezentativaca - Boban Marjanović i Nemanja Bjelica.

Bobi je za devet minuta na parketu ubacio devet poena (šut 3/4), uhvatio četiri lopte i zabeležio po asistenciju i blokadu.

Njegovi Pistonsi su savladali goste iz Indijane sa 114:97, a najefikasniji su bili Heris sa 23, odnosno Bredli i Dramond sa po 14 poena.

Kod Pejsersa ponovo najbolji bio je Viktor Oladipo, strelac 21 poena.

Minesota timbervulvsi doživeli su u tzv "Bej eriji" četvrti poraz u sezoni (imaju sedam pobeda), pošto su ih ubedljivo savladali Voriorsi - 125:101.

Srpski krilni košarkaš Nemanja Bjelica igrao je 14 minuta i za to vreme dao tri poena, i imao po jedan skok, asistenciju i blokadu.

Najistaknutiji u redovima poraženog tima bio je Tauns sa 16 poena i 12 skokova, dok se kod šampiona izdvojio Klej Tompson, koji je ubacio 28 poena, a Stef Kari je dodao 22.

Rezultati:

Detroit - Indijana 114:97

Orlando - Njujork 112:99

Boston - LA Lejkers 107:96

Finiks - Majami 115:126

Golden stejt - Minesota 125:101

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво