Nezadovoljni Bledso trejdovan u Milvoki

Dosadašnji član Finiks sansa, bek Erik Bledso, trejdovan je danas u Milvoki bakse u zamenu za centra Grega Monroa i pika prve runde na narednom draftu.

Kako su preneli američki elektornski mediji, a ESPN pre svih, uprava Finiksa postigla je dogovor sa Baksima, i nezadovoljnog igrača poslala u zamenu za Monroa.

Uz centra, koji je za sada ima solidnu NBA karijeru, u Arizonu stiže i pik prve runde na draftu 2018. godine.

Bledso je van tima Sansa od 23. oktobra, kada ga je kaznio generalni menadžer Rajan Mekdonah i to zbog tvita koji je objavio dan ranije a koji je glasio "Ne želim da budem ovde".

Čini se da, ipak, oba tima dobijaju ovom razmenom.

Milvoki svoju veliku trojku (Adetokunbo, Midlton i Bledso) sa kojom može da se umeša u borbu za vrh na Istoku, dok će Finiks u procesu "ribildinga" imati tri pika iz prve runde naredne godine, sedam ukupno od 2018. do 2021, i pokušati da oko Devina Bukera okupe nove mlade snage.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво