Читај ми!

Boston nastavio seriju, Irvingov rekord

Boston Seltiksi su nastavili pobedonosnu seriju savladavši i Atlantu sa 110:107 uz odličnu igru Kajri Irvinga. Na gostovanju slavio i Bruklin nad Feniksom sa 98:92, a jedino je Golden stejt kao domaćin odneo pobedu nad Majamijem sa ubedljivih 97:80.

Boston je do devete uzastopne pobede predvodio raspoloženi Kajri Irving sa rekordom sezone od 35 poena.

Odlično su ga pratili Ruki Džejson Tejtum sa 21 poenom i osam skokova i Al Horford koji je sa15 poena, 10 skokova i 9 asistencija bio vrlo blizu trostrukog dvocifrenog učinka.

U timu Atlante najefikasniji je bio Denis Šruder sa 23 poena, a Divejn Dedmon je ostvario dabl-dabl od 19 poena 12 skokova.

Na gostovanju je slavio i Brklin nad Feniksom sa 98:92, a predvodio ih je Di Anđelo Rasel sa 23 poena.

U domaćem timu najefikasniji je bio Ti Džej Voren sa 20 poena, a sa po 18 poena su ga pratili i Majk Džejms i Devin Buker koji je postao četvrti najmlađi igrač u NBA istoriji sa ukupno 3.000 postignutih poena.

U poslednjem meču večeri Golden stejt je na svom terenu samouvereno i ubedljivo savladao Majami sa 97:80 iako krajnji rezultat ne odražava situaciju sa početka meča.

Domaćini su na početku poveli zahvaljujući preciznosti Dajmona Grina, ali u finišu prve četvrtine Majami prelazi u vođstvo.

Tek u finišu druge četvrtine Kari, Durent i ekipa uspevaju da načine preokret i osiguraju dvocifrenu prednost koju potom održavaju do konačne pobede.

Voriorse je do osme pobede vodio Kevin Dirent sa 21 poenom, tri manje imao je Drejmond Grin, a kod domaćina Goran Dragić 19.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи