Zvezda protiv Bamberga i bivšeg kapitena

Mečom petog kola protiv Bamberga u beogradskoj Areni, košarkaši Crvene zvezde nastavljaju takmičenje u Evroligi. Crveno-beli će pokušati da kod kuće ostvare i treću pobedu i dođu do pozitivnog skora. Susret u Areni, koji predstavlja povratak na mesto uspeha Luke Mitrovića, počinje u 18 časova, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Iako su drastično promenili tim tokom leta, crveno-beli i dalje pružaju veoma dobre partije u najjačem klupskom takmičenju u Evropi. Posle četiri kola, imaju skor 2-2.

Oba meča u Beogradu su rešili u svoju korist (Barselona i Makabi), a oni su dolazili posle poraza na strani od Žalgirisa u prvom i Himkija u trećem kolu.

Peto kolo i duel sa Bambergom, koji takođe ima skor 2-2, značiće i povratak u Beograd doskorašnjeg kapitena Zvezde Luke Mitrovića, koji je ovog leta posle pet godina napustio Mali Kalemegdan i pojačao redove nemačkog šampiona.

Pored "Mitra", koga sasvim izvesno očekuje lep prijem u Areni, glavne uzdanice tima harizmatičnog Andree Trinkijerija su sjajni skorer Darijus Miler, iskusni evroligaški igrači Zisis, Hikman i Haket, a dodatnu snagu timu daje nedavno pristigli Dorel Rajt, koji je mesec dana nastupao za Igokeu a bio je dovođen u vezu za srpskim i regionalnim šampionom.

S obzirom na to da ekipe igraju sličnu košarku, sa mnogo šuteva spolja, sa puno energije i snažnom odbranom, možemo očekivati zanimljiv meč.

Susret u Areni počinje u 18 časova, a njegov tok pratite na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи