Dženkins: Biće teško protiv "nove" Zvezde

Košarkaš Himkija Čarls Dženkins, pred meč sa Crvenom zvezdom u Evroligi, tvrdi da neće imati poseban motiv protiv bivšeg kluba i ističe da je potpuno fokusiran na svoj tim.

Utakmica trećeg kola Evrolige između Himkija i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati u Podmoskovlju.

"Biće veoma teško, Zvezda je dobar odbrambeni tim, igraju veoma agresivno i motivisano. Upoznat sam kako igraju i kakav im je mentalitet. Iskren da budem, ne razmišljam previše o činjenici da igram protiv bivšeg kluba, u mnogome su promenili tim, a ja sam više usmeren da pronađem svoju ulogu u Himkiju", rekao je Dženkins za ruski R-Sport.

Amerikanac, koji je nosio dres Zvezde tri sezone u dva mandata, letos je pojačao Himki baš iz redova prvaka Srbije i Jadrana.

"Bivše saigrače nisam video tek nekoliko meseci. Iako je ekipa promenjena ima onih koji su sa mnom igrali, biće mi lepo da ih vidim i da se družimo pre i posle utakmice. Sada mi je samo u glavi da Himki pobedi u tom meču", rekao je on.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи