Minesota u poslednjoj sekundi pobedila Oklahomu, tri poena Bjelice

Minesota timbervulvsi pobedili su kao gosti trojkom u poslednjoj sekundi ekipu Oklahome sa 115:113. Jedini srpski predstavnik na parketu u noći između nedelje i ponedeljka bio je Nemanja Bjelica, koji je postigao tri poena.

Bjelica je na parketu proveo osam minuta, nešto manje nego inače, i za to vreme je jednom šutirao za tri poena, i pogodio. 

Utakmica između Minesote i Oklahome bila je veoma sadržajna i neizvesna do poslednjih sekundi. 

Iako je Minesota gotovo tri četvrtine bila bolji tim, koji je konstantno bio u vođstvu, na krilima Rasela Vestbruka i Karmela Entonija, Oklahoma je uspela da nadoknadi zaostatak, a potom i povede. 

Entoni je pogodio trojku dve sekunde pre kraja meča, kojom je Oklahomi doneo prednost od 113:112.

Ipak, maestralni Vigins, koji je celu poslednju četvrtinu postizao bitne poene za svoj tim, učinio je to i u samoj završnici meča, kada je pogodio trojku iz trka sekund pred kraj, čime je doneo svom timu drugu pobedu ove sezone. 

Najefikasniji u pobedi Minesote bio je duo Vigins–Tauns, postigli su po 27 poena, 19 je dodao Tig, a Batler zabeležio 15 poena.

U ekipi Oklahome, Vestbruk je imao još jedno odlično veče postigavši 31 poen uz deset asistencija i pet uhvaćenih lopti. Entoni je meč završio sa 23 poena, Adams je imao 17, dok je Džordž postigao 14 poena. 

Minesota je zabeležila svoju drugu pobedu, a Oklahoma svoj drugi poraz u Zapadnoj konferenciji NBA lige.

U narednom meču, 24. oktobra, Minesota dočekuje Indijanu, dok će Oklahoma biti domaćin ekipi iz Indijanapolisa dan kasnije. 

U drugom meču Bruklin netsi će kao domaćini pobedili Atlanta hokse sa 116:104. 

Najefikasniji u redovima Bruklina bili su Kreb sa 20 poena, 17 je postigao Kerol, poen manje imali su Rasel i Levert, dok je 14 imao Buker.

Kod Atlante najefikasniji bio je Belineli sa 19 postignutih poena, Šruder je zabeležio 17, a poen manje je imao Bejzmor. 

Bruklin je zabeležio drugu pobedu, a Atlanta drugi poraz u Istočnoj konferenciji NBA lige.

U narednom meču obe ekipe biće gosti na Floridi, Bruklin kod Orlanda 24, a Atlanta dan ranije kod ekipe Majamija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво