Читај ми!

Proradila nova zvezda Lejkersa Lonzo Bol

Tokom protekle noći jedan od najdramatičnijih NBA duela bila je pobeda LA Lejkersa na gostovanju u Feniksu sa 132:130, a sjajnom igrom obeležio ju je velika nada "jezeraša" Lonzo Bol. Malo je nedostajalo da Bol u efikasnosti pretekne legendarnog Lebrona Džejmsa i postane najmlađi igrač u istoriji NBA koji je ostvario trostruki dvocifren rezultat.

Lonzo Bol je predvodio tim u dramatičnoj pobedi i utakmicu završio sa 29 poena, 11 skokova i 9 asistencija, čime je opravdao očekivanja da će biti nova zvezda Lejkersa.

Od 19-ogodišnjeg Bola se očekivalo da i u prošloj utakmici sa Klipersima bude jedan od najefikasnijih igrača, ali je podlegao pritisku prvog nastupa u Stejpls centru i završio utakmicu sa samo tri poena, 9 skokova i 4 asistencije za 29 minuta na parketu. Ali se ovoga puta dobro iskupio i nagovestio da će opravdati očekivanja.

Sinoć je u NBA ligi odigrano deset utakmica, a srpski košarkaš Nemanja Bjelica učestvovao je u pobedi Minesote nad Jutom (100:97) sa 10 poena i 5 skokova, dok Boban Marjanović i Bogdan Bogdanović nisu nastupali u mečevima Detroita i Sakramenta.

Rezultati utakmica:

Minesota - Juta 100:97
Dalas - Sakramento 88:93
Detroit - Vašington 115:111
Šarlot - Atlanta 109:91
Indijana - Portland 96:114
Milvoki - Klivlend 97:116
Filadelfija - Boston 92:102
Bruklin - Orlando 126:121
Nju Orleans - Golden Stejt 120:128
Feniks - Los Anđeles Lejkers 130:132

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво