Nikolić: Pobeda nad Igokeom mnogo donosi

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić duel sa Igokeom u 5. kolu ABA lige označio je od velike važnosti za crno-bele kako bi se izdvojili od timova iz sredine tabele. Duel Partizana i Igokee na programu je u subotu od 21.00 čas.

"Igokea u dosadašnjem toku sezone igra jako dobro, bolje nego što njihov skor pokazuje. Imaju odlične igrače, jakog stranca na poziciji četiri i veoma su opasni, što su uostalom i pokazali protiv Cedevite i Budućnosti. Mi ćemo im se suprotstaviti našom mladošću i agresivnom igrom u oba pravca igre. Nama je ova utakmica jako važna, puno timova ima isti skor kao i mi i pobeda bi nam mnogo toga donela", ističe Nikolić za klupski sajt.

Košarkaši Partizana su, nakon startna dva poraza od Mornara i MZT-a, vezali dva trijumfa u regionalnom takmičenju protiv FMP-a i Zadra, i sada žele da nastave niz.

Mladi košarkaš Vanja Marinković naglašava da ekipa mora da odigra najbolju partiju u sezoni ako namerava da pobedi.

"U predsezoni smo se sa Igokeom sastali dva puta i skor je 1:1, ali od tada smo se pojačali i oni i mi, tako da će sutrašnja utakmica biti nešto sasvim drugo. Pokazali su dobru formu, da mogu svakoga da pobede i moraćemo da pružimo svoju najbolju partiju do sada ako mislimo da dodemo do pobede", kazao je talentovani šuter.

Utakmica 5. kola ABA lige između Partizana i Igokee igra se subotu od 21 sat u hali "Aleksandar Nikolić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво