Teo "probio led" ubedljivom pobedom nad Lejkersima

Miloš Teodosić zabeležio je svoj dugo očekivani debi u NBA ligi u dresu Los Anđeles klipersa koji su sa 108:92 pobedili gradske rivale Lejkerse.

Teodosić je meč počeo kao starter, a na terenu je proveo 21 minut, u kojih je postigao šest poena, zabeležio isto toliko asistencija uz jedan skok i blokadu.

Minutaža u NBA debiju mu je bila limitirana jer ga je trener Rivers držao na klupi celu poslednju četvrtinu jer je meč bio uveliko rešen.

Do ubedljive pobede nad gradskim rivalom Lejkersima, Kliperse su predvodili odlični Blejk Grifin sa 29 poena i 12 uhvaćenih lopti i Deandre Džordan sa 14 poena i čak 24 uhvaćena skoka. 

Vilijams je postigao 12, Galinari 11, dok je Beverli zabeležio deset poena. 

U redovima Lejkersa najistaknutiji bio je Bruk Lopez sa 20 poena, 18 je dodao Klarkson, 14 Nens, dok je Ingram meč završio sa 12 poena.  

Naredni meč Klipersi dočekuju Finiks 21. oktobra, dok Lejkersi dan ranije gostuju istom protivniku. 

U preostala odigrana dva meča NBA lige, Oklahoma je savladala Njujork sa 105:84, dok je Toronto slavio nad Čikagom 109:100.

Rasel Vestbruk je zabeležio tripl dabl u pobedi Oklahome od 21 poena, deset uhvaćenih lopti i 16 asistencija, 28 poena imao je Džordž, a 22 dodao Entoni. Kod Niksa 31 poen i 12 skokova imao je Porzingis.

Najefikasniji u pobedi Toronta bio je Valančunas sa 23 poena i 15 skokova, dok je u redovima Čikaga najraspoloženiji bio Lopez sa 18 poena.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи