Читај ми!

Alonso:Zvezda pravi test

Trener košarkaša Barselone Sito Alonso istakao je da veoma respektuje ekipu Crvene zvezde i da njegov tim čeka pravi ispit na vrućem gostovanju u Beogradu u 2. kolu Evrolige. Utakmica 2. kola Evrolige između Crvene zvezde i Barselone igra se u petak od 19 sati u rasprodatoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Postoji doza neizvesnosti, još ne znamo kako ćemo igrati na gostujućim terenima, a posebno u Beogradu i to u "Pioniru". Moji košarkaši ne znaju kako publika može da utiče na parket i biće pravi test da vidimo na kom smo nivou u posebnoj amtmosferi, gde se od buke ne čuje ni himna Evrolige ne čuje", rekao je Alonso, a prenosi Mundo Deportivo.

Trener katalonskog tima naglašava da navijači Zvezde imaju nekoliko specijalnih pesama, posebno za rivala, i to otežava komunikaciju.

Iz redova crveno-belih izdvojio je kapitena Branka Lazića, američkog plejmejkera Tejlora Ročestija i francuskog centra Matijasa Lesora.

"Oni mogu da ostvare spektakularne nastupe. Moramo da se držimo svog stila, da imamo sklad u odbrani i u napadu budemo pametni".

Alonso ne smatra da je Crvena zvezda slabija u odnosu na prošlu sezonu zbog odlaska velikog broja igrača.

"Fajnal-for Evrolige igra se u Beogradu, napravili su dobar miks domaćih i stranih igrača, što ih čini opasnim timom. Puno zavise od rezultata na svom terenu i to ih je obeležilo svih ovih godina. Igraju čvrstu odbranu, ostavljaju protivnike na smešnom broju poena i veoma su agresivni", kazao je Alonso.

Utakmica 2. kola Evrolige između Crvene zvezde i Barselone igra se sutra od 19 sati u rasprodatoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво