Popovič: Tramp je patološki lažov i kukavica bez duše

Trener San Antonija Greg Popovič još jednom je kritikovao predesdnika SAD Donalda Trampa, nazvavši ga "kukavicom bez duše".

Popovič je poznat kao kritičar sadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa, ali i kao bivši pripadnik vojne avijacije, a na dan početka NBA sezone odgovorio je na izjavu Trampa da Obama, jiti drugi predsednici, nikada nisu kontaktirali porodice vojnika nastradalih u akcijama.

"Više puta sam bio zapanjen i razočaran onime što je ovaj predsednik rekao i načinom kojim vodi državu, ali njegovi komentari o onima koji su izgubili voljene u vreme rata i njegove laži da Obama i Buš nikada nisu kontaktirali njihove porodice, gotovo da su me ostavile bez teksta. Ovaj čovek u Ovalnoj sobi je kukavica bez duše, koji misli da može biti veliki samo ukoliko omalovažava druge. Imamo patološkog lažova u Beloj kući, koji je nepodoban intelektualno, emocionalno i psihološki, a to najbolje znaju oni oko njega. Njih treba da bude sramota, pošto znaju koliko je nepodoban, a ne rade ništa povodom toga", rekao je Popovič na konferenciji za medije.

Popovič je osvojio pet NBA titula sa San Antoniom, a pretpostavlja se da je pre košarke bio vezan sa CIA-om. 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво