Memfis se odriče Zagorca?!

Prema navodima novinara ESPN-a Adrijana Vojnarovskog Rade Zagorac neće igrati za Memfis i uskoro će napustiti ovaj tim, prenosi portal Mondo.

Rade Zagorac (22, 206) u Memfisu se poslednjih pola godine vredno pripremao za debi u NBA ligi, ali kako sada stoje stvari, prvi zvanični nastup u najjačoj konkurenciji neće ostvariti u dresu Grizlisa.

Tim koji ga je na draftu 2016. uzeo sa 35. pozicije, navodno je spreman da ga se odrekne samo 24 sata pre početka sezone 2017/18!

Novinar ESPN Adrijan Vojnarovski objavio je na Tviteru da se na Memfisovoj "listi za odstrel" nalaze Zagorac i plejmejker Vejd Boldvin, koji je prošle godine izabran kao 17. pik.

I jednog i drugog pokušaće da "trejduju" u neku drugu ekipu, a ako ne uspeju, otkupiće njihove ugovore i učiniti ih slobodnim agentima.

Zagorac je letos potpisao na "2+1" godinu. Ove sezone mu je garantovana plata 950.000 dolara, a sledeće 1,6 miliona dolara, u bruto iznosima.

Tokom predsezone je nastupio na pet mečeva, uz prosečan učinak od 3,6 poena, 3,2 skokova, 1,0 asistencija i 0,8 ukradenih lopti za 10 minuta.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара