Читај ми!

Pjer Džekson MVP prvog kola Evrolige

Košarkaš Makabija iz Tel Aviva Pjer Džekson proglašen je za najkorisnijeg igrača prvog kola Evrolige, objavljeno je na sajtu tog takmičenja. Makabi je u prvom kolu Evrolige pobedio Bamberg sa 88:71, a najzaslužniji za to bio je upravo nekadašnji košarkaš Cedevite.

Pjer Džekson je u svojoj prvoj evroligaškoj utakmici od 2014. godine postigao 27 poena, a upisao je i sedam skokova, devet asistencija i dve ukradene lopte, što mu je donelo indeks korisnosti 41.

Iza njega po indeksu korisnosti je košarkaš Real Madrida Luka Dončić - 32. Slovenački reprezentativac je u pobedi Reala nad Efesom postigao 27 poena, uz po četiri skoka i asistencije.

Džekson i Dončić su ujedno bili i najbolji strelci prvog kola Evrolige, Vil Klejburn iz CSKA je bio najbolji skakač sa 12 uhvaćenih lopti, dok su Džekson i Toma Ertel iz Barselone najbolji asistenti sa po devet uspešnih dodavanja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво