Читај ми!

Marjanović odličan, Teodosić i Bogdanović na pauzi

Tokom protekle noći odigrano je deset pripremnih utakmica u NBA ligi. Od naših internacionalaca u igri je bio samo Boban Marjanović koji je pružio odličnu partiju u porazu Detroita od Milvokija sa 107:103. Bogdan Bogdanović zbog povrede skočnog zgloba nije bio u sastavu Sakramento Kingsa koji je poražen od Golden Stejt Voriorsa sa 117:106, a Miloš Teodosić nije učestvovao u gradskom derbiju u kome su Los Anđeles Lejkersi savladali Kliperse sa 111:104.

Detroit je pretrpeo poraz, a srpski centar je za 12 minuta igre ubacio deset poena i uz pet skokova imao jednu blokadu.

Boban Marjanović je pre utakmice dao ekskluzivni intervju za RTS u kome se osvrnuo na proteklo Evropsko prvenstvo i izrazio svoja očekivanja u predstojećoj sezoni.

U njegovom timu najefikasniji Andre Dramond je imao 18 poena uz 22 skoka i sedam asistencija, a u pobedničkom Milvokiju najefikasniji je bio Toni Snel sa 16 poena.

Sakramento je poražen od Golden Stejt Voriorsa sa 117:106, a Bogdan Bogdanović je pauzirao zbog povrede skočnog zgloba.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Stef Kari koji je za 19 minuta postigao 18 poena i zabeležio tri skoka i isto toliko asistencija.

Kod Kingsa se istakao Dejvid Stokton sa 23 poena i osam asistencija, dok je Malači Ričardson meč završio sa 15 poena.

Očekivalo se da će Miloš Teodosić i u gradskom derbiju nastaviti seriju sjajnih igara u pripremnom periodu, ali je on preskočio duel Lejkersa i Klipersa koji su poraženi sa 111:104.

Lejkerse je predvodio Bruk Lopes sa 16 poena, dok je Brendon Ingram zabeležio 15 poena.

U poraženom timu Tajron Valas je ubacio 23 poena, a Evans 22.

Memfis je na domaćem terenu savladao Nju Orleans sa čak 142:101, a naš internacionalac Rade Zagorac je prikazao odličnu igru.

Zagorac je za 15 minuta igre imao osam poena, sedam skokova i dve asistencije.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Mark Gasol koji je meč završio sa 19 poena, deset skokova i osam asistencija, a u poraženom sastavu Holidej je ubacio 14, dok je Dialo meč završio sa 13 poena.

U ostalim utakmicama Šarlot je na domaćem parketu bio bolji od Dalasa sa 111:96, Čikago je poražen od Toronta 125:104, Filadelfija je savladala Majami 119:95, a Klivlend je u gostima savladao Orlando sa 113:106.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи