Читај ми!

Evroliga se širi, Bajern i prvak Francuske dobijaju mesto

Košarkaški klub Bajern iz Minhena, srpskog trenera Aleksandra Đorđevića, i šampion Francuske dobiće specijalne pozivnice za nastup u Evroligi naredne godine kada će se proširiti na 18 timova.

Na sutrašnjem sastanku Evrolige u Barseloni klubovi učesnici diskutovaće da se sa 16 na 18 poveća broj ekipa u elitnom takmičenju od sezone 2018/2019. , prenosi Sportando.

Bajern, za koji nastupaju Stefan Jović, Vladimir Lučić i Milan Mačvan, dobio bi mesto bez obzira da li bi osvojio titulu prvaka Nemačke.

Plan čelnika Evrolige je da u bliskoj budućnosti u takničenju učestvuju 24 kluba, s tim da bi se takmičenje podelilo na dve konferencije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво