Alimpijević zadovoljan pobedom ali ne i igrom

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević, detaljno analizirajući utakmicu sa Megom, istakao da je zadovoljan zbog pobede, ali je nezadovoljan nekim detaljima igre i odnosom rezervnih igrača. Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mega Bemaksa u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa 90:80 u okviru drugog kola ABA lige.

Crvena zvezda i Mega Bemaks su po tradiciji odigrale derbi u veoma brzom ritmu, sa dosta atraktivnih poteza i postignutih koševa, ali se trenetu crveno-belih upravo nije dopao broj primljenih poena.

"Teška utakmica, to se izgleda pretvara u kontinuitet. Sve ekipe igraju motivisano protiv Zvezde. Mega je mlada dobra i perspektivna ekipa. Ne mogu biti zadovoljan košarkom, ne možemo tolerisati primljenih 80 poena i to se neće dešavati", rekao je Alimpijević posle meča. 

Trener crveno-belih posebno se osvrnuo na odnos prema igri rezervnog sastava tima, ali je istakao i stabilnost ekipe u odlučujućim momentima uporedivši način igre i sa predhodnom utakmicom.

"Zameram ljudima koji imaju rezervne uloge, koji se nisu pokazali dobro, pored svih tih loših stvari, zadovoljan sam mirnoćom. Pokazali su veličinu i koliko god su oni prilazili mi smo odolevali. Meni nije ovo bolja igra nego protiv Mornara, kada vidim 80 koševa nisam zadovoljan. Mlađi igrači moraju da unesu energiju i neki drugi stil, a njih apsolutno nije bilo", rekao je Alimpijević. 

U narednom kolu Crveno-beli gostuju kod Olimpije, dok Mega dočekuje Mornar.

broj komentara 0 pošalji komentar