Читај ми!

Dobar Teodosićev debi

Srpski košarkaš Miloš Teodosić odigrao 20 minuta u utakmici u kojoj su Los Anđeles klipersi izgubili od Toronta sa 121:113 u prvoj pripremnoj utakmici. Iako nije postigao nijedan pogodak iz igre, Teodosić je imao osam sjajnih asistencija i nekoliko presečenih lopti.

Miloš Teodosić je imao pet šuteva iz igre, od čega tri pokušaja za tri poena, ali ga protekle noći šut nije hteo. Iskoristio je samo jedno od dva slobodna bacanja, ali je sve te propuste nadoknadio sjajnim i atraktivnim proigravanjima saigrača, a imao je i dve ukradene lopte.

Los Anđeles klipersi su poraženi sa 121:113 od raspoloženog Toronta, u kome su čak sedmorica igrača završila sa dvocifrenim učinkom. Predvodio ih je Kajl Lauri sa 17 poena, jednim više od Normana Pauela, po 12 su dodali Serž Ibaka i Si-Džej Majls, jedan manje od njih imali su Demar Derozan i Delon Rajt, a Jonas Valančunas je upisao dabl-dabl od deset poena i deset skokova.

U Teodosićevom timu najefikasniji je bio Blejk Grifin sa 18 poena, dok su po 17 dodali Danilo Galinari i Lu Vilijams.

U drugoj sinoćnjoj utakmici Majami je savladao Atlantu sa 96:90, a predvodio ih je Tajler Džonson sa 14 poena. Goran Dragić je igrao samo 13 minuta i za to vreme postigao šest poena.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво