Teodosić: Nisam došao u NBA ligu da sedim na klupi

Posle mnogo godina čekanja, Miloš Teodosić će se konačno oprobati u NBA ligi. Za američke medije je otkrio zašto se odlučio na prelazak "preko bare" i zbog koga je izabrao Kliperse.

"Dugo sam čekao da se oprobam u NBA ligi i sada sam se odlučio na takav korak. Volim da igram, nisam potpisao ugovor kako bih samo sedeo na klupi. Čim mi je istekao ugovor sa CSKA, odlučio sam da prihvatim poziv Klipersa", rekao je Teodosić na "Medija danu".

Teodosić je ocenio da je najveća razlika između Evrope i SAD u fizičkoj snazi.

"U NBA ligi je fizički teže, moraću da radim na svom telu", poručio je bivši plejmejker moskovskog CSKA i Olimpijakosa.

Teodosić je u Grčkoj igrao sa Patrikom Beverlijem, koji će mu i u Los Anđelesu biti saigrač.

"Lakše ću se adaptirati jer je Patrik tu, a i drago mi je što ne moram da igram protiv njega. U Kliperse sam došao zbog prilike da igram sa Blejkom Grifinom i Deandreom Džordanom, koji su najbolji tandem pod košem u ligi", naveo je on.

Teodosić je letos potpisao dvogodišnji ugovor sa Klipersima vredan 12,3 miliona dolara.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи